Yeni
Yükleniyor..

Who Am I

Merhaba Hoşgeldiniz ben İbrahim Gültepe Yazılım ve Siber Güvenlik uzmanıyım bu bloğu açmamdaki neden C# eğitimi ve güncel olan virüs donanım sorunlarını çözmek ve sizinde yapabileceğiniz hack çalışmalarını öğretmek.

Bilgisayar Virüsleri






1- TROJEN
 Trojen; Kötümcül bir bilgisayar yazılımı türüdür. Kullanıcıların isteği olmadan bilgisayarlarına bulaşırlar. Trojen bulaşan bir bilgisayar "zombie bilgisayar" diye tabir edilir. Trojen bulaşan bir bilgisayara her an uzaktan erişilebilir. Trojenler, Truva atı olarakta bilinmektedir. Trojenler çok çeşitli şekillerde bilgisayarlara bulaşabilirler. Trojenler resim gibi materyallerle birleştirilip kullanıcıya normalde bir resim dosyası gibi gözüken ama aslında bir trojen yazılımı olan resimleri göndererek kullanıcıları yanıltabilmektedirler. Bu yanılgıya kapılmamak için tanımadığınız 3. kişilerden aldığınız dosyaları açmadan önce uzantılarını kontrol ediniz
2- KEYLOGGER

Keylogger, oluşturulmuş çeşitli Keylogger programları ile kullanıcıların tuş kombinasyonlarının gmail adresinize gelmesidir.Keylogger programı ile oluşturduğunuz server'ı kullanıcının bilgisayarında açmasıyla birlikte,klavyeden basılan tüm tuşların gmail adresinize gelmesini sağlar.Yani keylogger programları ile istediğiniz şifrelere ulaşabilirsiniz.

3- RAT

Rat aynı zamanda Remote Administrator Tool (Uzaktan Admin Olarak Kontrol) Olarak Adlandırılır.Genel olarak Kötü Amaçlı Kullanılır,Yani bilgisiyar kullanır gibi,Kişilerin bilgilerini çalmak,dosyalarını düzenlemek ve silmek gibi yönlerde kullanılabilir.Kurban bulmak için server dosyanızı karşı tarafa gönderip açmasını sağlamaktır.

4- FAKE

 Kulanıcıları kandırmaya yönelik hazırlanmış sahte forum ve sitelerdir ! Kulanıcı kaydı gerçekleştirdiginiz anda size msn ve şifreniz ile bir form doldurlması istenecektir . Bu formu doldurursanız otomatik olarak email olarak şifreniz gidecektir.
Google Plus'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

Ziyaretçi Sayısı

15.08.2015 den itibaren Toplam 1.982.258 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi