Yeni
Yükleniyor..

Who Am I

Merhaba Hoşgeldiniz ben İbrahim Gültepe Yazılım ve Siber Güvenlik uzmanıyım bu bloğu açmamdaki neden C# eğitimi ve güncel olan virüs donanım sorunlarını çözmek ve sizinde yapabileceğiniz hack çalışmalarını öğretmek.

Format Sonrası Silinen Dosyaları %100 Kurtarma

Veri kurtarma programlarının en iyisi olan R-STUDIO ile format veya fdisk sonrası Silinen dosya, resim veya videolarınızı %100 geri getirmek, kurtarmak için resimli anlatımdaki adımları uygulayınız. Programı buradan indirebilirsiniz.



Sıkıştırılmış ya da şifreli dosyalarınızı da geri getirme özelliği. NTFS dosya sistemi desteği. Kolay kullanım ve Network desteği kısaca bizim işimize yarayacak özellikler.






Harddisk’imizi seçtikten sonra bize tarama ekranı görünecek. “Scan” diyerek diskimizi verileri bulması için taratıyoruz.



Gelişmiş ayarlardan diskimizin özelliklerini seçerek ne tür bir tarama yapacağımızı ve bulunmasın istediğimiz dosya türlerini belirliyoruz.



Recognized1 bölümü kurtarılabilecek dosyaların olduğu alandır. Recognized2 daha ayrıntılı dosya gösterimi.



Recognized1 bölümü kurtarılabilecek dosyaların olduğu alandır. Recognized2 daha ayrıntılı dosya gösterimi. Burada dosya kurtarma işlemi daha çok Recognized1 alanından yapılır. Üzerine veri yazmışsanız bile bazen kurtarma başarılı olmaktadır.
Google Plus'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

1 yorum :

  1. benim hardiskimde badsector oluşmuştu. O yüzden bu programlar ile kurtaramadım. Belki diğer arkadaşların işine yarar diye buradan paylaşiyorum https://dosyakurtarma.com/ ile kurtardım çok şükür. tavsiye ederim site sahipleri gayet ilgililer.

    YanıtlaSil

Ziyaretçi Sayısı

15.08.2015 den itibaren Toplam 1.982.258 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi